Home > Over ons > Vertel het ons

Vertel het ons

Wij streven binnen onze praktijk naar een zorgvuldige behandeling, bejegening en begeleiding van patiënten. U mag professionele zorg van ons verwachten. Wij vinden het prettig als u laat weten wat u van onze dienstverlening en behandeling vindt. U kunt, als u wilt, altijd uw ervaringen met ons delen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons op drie manieren bereiken:

Telefonisch via 0186 - 618 044  

Via de mail:

Voor vragen

Voor klachten of opmerkingen

 

info@orthobeijerland.nl

praktijkmanager@orthobeijerland.nl

 
Schriftelijk Orthodontie Oud-Beijerland
Maseratilaan 5
3261 NA Oud-Beijerland
 

Indien u niet tevreden bent

Mocht u niet tevreden zijn, dan proberen we samen met u een oplossing te vinden. U kunt zelf praten met de betreffende medewerk(st)er.  Mocht u dit lastig vinden, dan kunt u een gesprek aanvragen met onze praktijkmanager. Zij kan een gesprek organiseren tussen u en degene over wie u niet tevreden bent. Als u wilt, is de praktijkmanager bij het gesprek aanwezig. Meestal lukt het om samen een oplossing te vinden, maar het kan voorkomen dat we er samen niet uitkomen. Orthodontie Oud-Beijerland is aangesloten bij de klachtenregeling van de KOM, de Stichting Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg. Deze klachtenregeling voldoet aan de eisen die de Wet Cliënten Zorgsector aan iedere zorgverlener stelt. De KOM kan bemiddelen of overgaan tot een formele behandeling van uw klacht en een uitspraak doen. Aan de klachtenregeling van de KOM zijn geen kosten verbonden. Meer informatie kunt u schriftelijk opvragen bij de KOM, Burg. Van Nispen van Sevenaerstraat 21, 1251 KE Laren. Voor een persoonlijk advies of informatie kunt u alleen telefonisch contact opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP), 0900-2025012.

Schade en aansprakelijkheid

Onze medewerkers werken zorgvuldig. Desondanks is het niet altijd te voorkomen dat u tijdens uw behandeling schade ondervindt. Bent u van mening dat u letsel heeft opgelopen als gevolg van een onzorgvuldige handeling, neem dan contact met ons op. U kunt ons schriftelijk aansprakelijk stellen.  Er zal dan door een letselschadespecialist een onderzoek ingesteld worden.

Meer informatie over wat een beugel voor jouw gebit kan doen?
Maak direct een afspraak
© 2021 Orthodontie Oud-Beijerland