Home > Beugels > Beugels voor volwassenen

Beugels voor volwassenen

Orthodontie Oud-Beijerland beschikt over de nieuwste iTero Element scannerVolwassenen weten ook steeds vaker de weg naar de orthodontist te vinden. Een onregelmatig gebit hoeft u niet meer voor lief te nemen, want een gebitsaanpassing is ook op latere leeftijd vaak nog mogelijk en wenselijk. Zeker als dat via de nieuwste technieken plaatsvindt die bijna niet zichtbaar of helemaal onzichtbaar zijn.

Orthodontie Oud-Beijerland heeft als één van de weinige orthodontisten in Nederland de status Platinum van Invisalign. Naast de aligners van Invisalign bieden we ook Spark aligners by Ormco U.S.A. aan. Let u bij deze zogenaamde "onzichtbare beugels" er wel op dat u deze beugel neemt onder begeleiding van een orthodontist en/of tandarts in de orthodontie. De Nederlandse Vereniging van Orthodontisten waarschuwt voor de zogenaamde doe-het-zelf beugels die in omloop zijn. Drukt u hier voor het artikel.

Indien reguliere metalen brackets een esthetisch probleem vormen, biedt Orthodontie Oud-Beijerland ook keramische brackets aan.

Orthodontie Oud-Beijerland beschikt over de nieuwste iTero Element scanner en de 3shape scanner, waardoor happen vaak niet nodig meer is.

Bekijk soorten beugels

Meer informatie over wat een beugel voor jouw gebit kan doen?
Maak direct een afspraak
© 2024 Orthodontie Oud-Beijerland