Home > Uw afspraak tot en met 3 april 2020

Uw afspraak tot en met 3 april 2020

Helaas moeten we via deze weg kenbaar maken dat door de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus alle afspraken tot en met vrijdag 3 april 2020 niet kunnen doorgaan. 

Wij betreuren het dat dit eventueel consequenties met zich mee kan brengen voor u. Echter zijn wij van mening dat ook wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen om zoveel mogelijk de verdere verspeiding van het coronavirus tegen te gaan.

Had u een afspraak in de periode van 16 maart t/m 3 april 2020?

  1. U kunt een mail en/sms verwachten van ons dat de afspraak is geannuleerd.
  2. U krijgt op een later tijdstip een mail van ons waar uw nieuwe afspraak op staat. 

Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met het tijdstip waar u al ingepland stond, maar we hopen op uw begrip als we u op een ander tijdstip hebben ingepland. Uiteraard kunt u deze afspraak per mail wijzigen via info@orthobeijerland.nl en zullen wij opnieuw een afspraak voor u in gaan plannen. Voor spoed kunt u ons ook een mailtje sturen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en, indien nodig, zo snel mogelijk een afspraak voor u inplannen. Zou u in de mail ook uw telefoonnummer willen zetten, zodat wij u eventueel kunnen bereiken?

Onder spoed wordt verstaan: alleen pijnklachten zoals een prikkende draad en losse hyrax.

We zullen er alles aan doen om iedereen weer zo snel mogelijk te helpen en hopen op uw begrip. Mocht u al contact hebben gehad met een van onze medewerkers dan kunt u de verzonden mail/sms als niet verzoden beschouwen.

 

Met vriendelijke groeten,

Orthodontie Oud-Beijerland
Maseratilaan 5
3261NA Oud-Beijerland
tel:0186-618044
e-mail:info@orthobeijerland.nl

 

Meer informatie over wat een beugel voor jouw gebit kan doen?
Maak direct een afspraak
© 2020 Orthodontie Oud-Beijerland