Home > Corona > Praktijk aangepaste openingstijden

Ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) hebben wij aangepaste openingstijden. U ontvangt van ons per mail of uw afspraak wel/niet doorgaat. Houdt u a.u.b. ook uw spambox in de gaten?

Het gehele land en dus ook de gezondheidszorg wordt geteisterd door de verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Welke maatregelen kan de orthodontist nemen om verspreiding te voorkomen en het personeel en zichzelf te beschermen? 

Wij hebben als beroepsgroep door de jaren heen in de orthodontistenpraktijk een uitstekend hygiënepeil bereikt. De richtlijn Infectiepreventie die als norm in de orthodontistenpraktijk geldt, voorziet in het veilig behandelen van alle patiënten, waaronder ook de patiënt met hepatitis of HIV. Het tussen de patiënten door reinigen van de handen en onderarmen met handalcohol was daar bijvoorbeeld al een onderdeel van. Het niet schudden van handen hebben wij o.a door het coronavirus aan deze maatregelen moeten toevoegen. Voor inzage in de rest van onze maatregelen drukt u hier

Op zondag 15 maart heeft de KNMT een verregaand advies kenbaar gemaakt om mondzorgpraktijken vanaf maandag 16 maart tot 28 april te sluiten. Op die wijze kan worden bijgedragen aan het voorkomen van verspreiding van het coronavirus. Het advies is om uitsluitend spoedbehandelingen bij niet-coronapatiënten uit te voeren. Uw orthodontist en zijn team willen te allen tijde de veiligheid van de  patiënten en van elkaar waarborgen, waardoor er besloten was om tijdelijk de praktijk open te stellen voor spoed en/of urgente behandelingen.

Wat betekent het voor u voor uw afspraak vanaf heden?

  • U kunt een annuleringsmail van ons ontvangen. U krijgt van ons een nieuwe afspraak per mail. Let op: deze mail heeft geen afzender en kan mogelijk in uw spambox terecht komen.
  • U kunt een sms van ons ontvangen dat uw afspraak niet door kan gaan. U ontvangt van ons een mail met een nieuwe afspraak. Let op: deze mail heeft geen afzender en kan mogelijk in uw spambox terecht komen.
  • U heeft niets ontvangen. Neem met ons contact op en druk hier. Mogelijk is e.e.a. technisch niet goed gegaan of is onze mail in uw spambox gekomen. Onze excuses hiervoor. Na uw contact, ontvangt u van ons een mail met een nieuwe afspraak. Let op: deze mail heeft geen afzender en kan mogelijk in uw spambox terecht komen.
  • Het inloopspreekuur is komen te vervallen.

Houdt u onze website https://orthobeijerland.nl/spoed/ goed in de gaten hoe u bij spoed geholpen kunt worden? Vanaf maandag 16 maart zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. We zijn wel via de mail te bereiken. 

Wij hopen op uw begrip en proberen u zo snel mogelijk verder te helpen

Orthodontie Oud-Beijerland

Meer informatie over wat een beugel voor jouw gebit kan doen?
Maak direct een afspraak
© 2020 Orthodontie Oud-Beijerland