Home > Corona > Genomen maatregelen

Genomen maatregelen

 

Samen sterk tegen verspreiding van corona

 1. Houd minimaal 1.5 meter afstand buiten de behandelkamers
 2. Heeft u de afgelopen 14 dagen of momenteel GEEN van de volgende symptomen:
 3. Behoort u niet tot de risicogroepen qua leeftijd, long/hartproblemen, diabetes etc. dan pas kan uw afspraak doorgaan. Wij verzoeken vriendelijk verzorgers/ouders in de risicogroepen niet naar de praktijk te komen.
 4. Indien er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon dan kan de afspraak niet doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk door via de mail.
 5. Indien u COVID-19 heeft gehad en/of u de afgelopen 2 weken in thuisisolatie heeft gezeten, dan verzoeken wij u dit per direct te melden via de mail. U kunt dan hier drukken.
 6. Kom met lege handen naar de praktijk. Laat mobiel en tas thuis of in de auto. Doe de beugel in en laat het beugelbakje thuis. Er is geen mogelijkheid om iets in de hand te houden of neer te leggen tijdens het bezoek aan de praktijk.
 7. Het patiënten toilet  en de poetshoek zijn afgesloten, graag uw begrip hiervoor. U dient hier rekening mee te houden voor uw komst in de praktijk.
 8. Indien mogelijk, laat dan alleen de patiënt naar binnen en blijf zelf buiten wachten.
 9. Wilt u zich pas 1 minuut voor uw afspraak bij ons melden om drukte te voorkomen? Indien u te vroeg bent dan verzoeken wij u vriendelijk om nog niet het pand te betreden.
 10. Desinfecteer de handen voordat u geholpen wordt. Er is een desinfectie apparaat voor u ter beschikking gesteld op de balie. 

11.    Voordat de patiënt behandeld wordt, moet hij/zij spoelen met waterstofperoxide en het spoelmiddel dient voorzichtig teruggebracht te worden in het bekertje. Deze moet direct geleegd worden boven het afvoerputje.

Bij binnenkomst in de praktijk:

 • Na binnenkomst: METEEN je handen desinfecteren.
 • Sla de handen ineen (zie foto). Raak niets meer aan. Hou de handen zo tijdens het hele bezoek.
 • Neem plaats in de wachtruimte. Je wordt opgehaald.
 • Pas na het verlaten van de praktijk, mogen de handen weer los.

Houdt u ook onze website https://orthobeijerland.nl/corona-nieuws/ goed in de gaten voor een update?

 

Na uw behandeling: 

 • Bij het verlaten van de behandelkamers, verzoeken wij u vriendelijk te letten op elkaar bij het passeren. Wacht indien nodig op elkaar.
 • U hoeft geen vervolgafspraak te maken bij de balie. U krijgt via de mail een nieuwe vervolgafspraak toegestuurd. 
 • U kunt uw handen bij de uitgang nogmaals desinfecteren. 

LET OP: doordat wij het aantal patienten zo goed mogelijk willen reguleren, is het inloopspreekuur per direct komen te vervallen. Na uw contact met ons, zullen wij zo spoedig mogelijk uw een afspraak per mail geven om de klachten te verhelpen. Voor spoed klikt u hier.

Meer informatie over wat een beugel voor jouw gebit kan doen?
Maak direct een afspraak
© 2020 Orthodontie Oud-Beijerland